Felkérés házirend betartására – Metrodom Ambrus

Tisztelt Tulajdonosok! Tisztelt Lakók!

Tulajdonosi jelzések alapján felkérjük Önöket, hogy a Társasház házirendje I. bekezdésének e-g.) pontjait tartsák be!

A házirend I. bekezdése jelzett pontjai az alábbiakat tartalmazzák:

e) Tilos este 8 óra és reggel 7 óra, pihenő- és ünnepnapokon este 8 óra és reggel 9 óra közötti időszakban bármiféle építési, felújítási munka végzése. Mindenféle építési, felújítási munka végzését a közös képviselőnek írásban (e-mailben) be kell jelenteni legalább 3 nappal a munka megkezdése előtt. A rendelkezés alól kivételt képez az azonnali beavatkozást igénylő, veszélyt elhárító munka (pl. csőtörés javítása).

f) Tilos este 9 óra és reggel 7 óra között, bármiféle, a többi lakót zavaró, a szomszédos helyiségekben 25 decibelnél (közvetlenül a szomszédos fal mellett mérve) nagyobb hanghatást okozó tevékenység a közvetlen szomszédok beleegyezése nélkül. Ez alól kivétel a december 31-én este 9 órától január 1-jén hajnali 4 óráig tartó időszak.

g) Az épületben tilos az ének gyakorlás és a zenekari próba. Hivatásos művészek részére a közös képviselő a hivatásos művésszel azonos emeleten és a hivatásos művész alatti és feletti emeleteken lakók többségének egyetértésével ezen szabály alól felmentést adhat, a gyakorlásra igénybe vehető napszak (munkanapi és hétvégi) pontos megjelölésével.

Megértésüket és segítségüket előre is köszönjük!