Rendkívüli időjárás miatti tájékoztatás

Tisztelt Tulajdonosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2017.05.23-i rendkívüli időjárás miatt az épületeinkbe több helyen betört a víz, és emiatt kárenyhítés tekintetében 0-24 órában folyamatosan dolgoztunk annak érdekében, hogy a vagyontárgyaikat minél kevesebb kár érje. Elnézésüket kérjük, de a gondnoki és takarító szolgálat folyamatosan ezeken a területeken dolgozott, ezért nem vagy csak nehezen voltak elérhetőek a kollégák az elmúlt napokban.

A Narancsliget Társasházban a garázskapuk vezérlő elektronikája, valamit a beléptető rendszer egyes központi elemei beáztak, a hibákat tegnap 12:00 körüli időpontra elhárítottuk. A közös terültek beázásainak okait az esőzés alkalmával megpróbáltuk felderíteni, melyek elhárítására és megelőzésére szakembereket kérünk fel.

A Metrodom Ambrus társasházban a fő probléma a csatorna elvezető rendszer 3 helyen történő meghibásodása, amit a lakói bejelentés után fél órán belül ideiglenesen sikerült elhárítanunk, ezért az autók alatt csak bokáig érő víz keletkezett. A garázsban lévő vizet, a mai napra sikerült eltávolítanunk, valamint a csövek javítását a Metrodom Ambrus Kft. garancia keretében megkezdte.

Az egyéni ingatlantulajdonok tekintetében most kezdjük a károk felmérését, mellyel kapcsolatban kérjük, hogy a gondnokság mellett minden esetben a társasházak biztosítási kapcsolattartóját is keressék, a kárigények bejelentése, és rögzítése érdekében.

Türelmüket és megértésüket ezúton is köszönjük!