Ambrus utca 3-5. építési engedélye

Tisztelt Tulajdonos!

Tájékoztatom, hogy a BUDAPEST FŐVÁROS XIII. KERÜLETI POLGÁRMESTERI HIVATAL ÉPÍTÉSÜGYI OSZTÁLY a Budapest XIII. kerület Ambrus utca 3-5. szám alatti 26996/7 és 26996/8 helyrajzi számú ingatlanokon új, alápincézett (teremgarázs), fszt. + 5 emelet szintes, 116 lakásos lakóépület, és 2 db személyfelvonó építési engedély tárgyában a mai napon (2015.03.27-én) közzétette az alábbi Hirdetményét:
http://www.budapest13.hu/

Tájékoztatom a tisztelt Tulajdonosokat, hogy az építési engedélyezési dokumentumokból iratmásolatot kértünk az eljáró hatóságtól, melyeket az ügyfélkapun keresztül elérhetővé tettünk Önök számára. Felhívjuk a figyelmüket, hogy a társasház a szomszédos ingatlannal kapcsolatos építési dokumentumokat tájékoztatási céllal kapta meg. Tekintettel arra, hogy jelen dokumentumok szerzői jogvédelem alá esnek, a dokumentumok tulajdonosa a szomszéd, építtető, ezért azok harmadik fél számára csak a dokumentum tulajdonosa, illetve jogvédelem jogosultjának hozzájárulásával adhatóak át.

További információk az építtető honlapján érhetőek el:
http://metrodom.hu/ambrus_3-5/a_haz

A kiadott építési engedély kapcsán a telekszomszéd Narancsliget Lakónegyed Társasház C és D épület jelentős probléma vagy kifogás esetén jogorvoslati lehetőséggel élhet 2015. április 28-ig.

Erre való tekintettel kérem, hogy az esetleges észrevételeiket a kozoskepviselo@nlth.hu email címre 2015. április 13-ig megküldeni szíveskedjenek. Amennyiben szükséges, a beérkezett – a vonatkozó jogszabályi helyek alapján jogorvoslati indokként megalapozott – észrevételek alapján esetlegesen szükséges közgyűlési hatáskörű döntés előkészítésére soron kívül intézkedünk.

Együttműködésüket köszönjük!