Ügyfélkapu

NLTH Gondos Gazda Kft. társasház-könyvelő rendszerének Ügyfélkapuja

Új könyvelési rendszer elérhetősége (az adatokat 2020.01.01-től tartalmazza):

Belépés gomb

 

Tisztelt Tulajdonos / Ingatlankezelő / Bérlő!

Társaságunk a 2019-es év folyamán több informatikai nehézséggel találta magát szemben az Önök és általunk is használt társasházi ügyfélkapu rendszerének működése közben. Sajnos a rendszer javítására, fejlesztésére vonatkozó kéréseink érdemi eredményt nem hoztak, így úgy döntöttünk, hogy egy új, felhasználóbarátabb, megbízhatóbb, az informatikai fejlődéseket jobban lekövető rendszerre váltunk. Célunk, hogy a 2020-as év teljes egészében az új rendszerben jelenjen meg.

Felhasználói oldalról első körben ez a következőket jelenti:

- a korábbi ügyfélkapu rendszer jelenleg már nem használható, a korábbi könyvelési szolgáltató az adatokat törölte belőle

- az új rendszer társasházi és ügyféladatainak feltöltése megtörtént, a használatra vonatkozó főbb segédletek mellett megküldtük a belépési adatokat is (felhasználónév, jelszó),

- a decemberi közműfogyasztásokat a korábbi körleveles rendszerben már nem küldjük ki Önöknek, ez már az új rendszerben jelenik meg.

Célunk elsősorban az, hogy Önök számára jobb, megbízhatóbb környezetet biztosítsunk a társasházi információk megszerzésére, továbbá az előírásokat és befizetéseiket a korábbiakhoz képest sokkal rövidebb átfutási idővel tudjuk az Önök rendelkezésére bocsájtani.