Bemutatkozunk

Cégünk 2011 végén alakult azzal a céllal, hogy a Narancsliget Lakónegyed Társasházban átvegye az üzemeltetési feladatokat. Nevét is a lakópark betűi adják, a Gondos Gazda jelző pedig azt a filozófiát tükrözi, amivel a társaság a lakók bizalmát szeretné továbbra is fenntartani. A tulajdonosok beköltözés óta dolgoztak a közösség érdekében számvizsgálóként, a C. épületben 2008-tól, a D. épület esetében 2010-től.

A beruházó által hátrahagyott hiányosságokat a lakóközösség segítségével sikerült eredményesen kezelni, a felmerülő problémákra pedig továbbra is, folyamatosan biztosítjuk a szakmai támogatást.

2013-ra megteremtettük a feltételeket a közös költség csökkentéséhez, köszönhetően a műszaki berendezések gondos felülvizsgálatának, gazdaságos beállításainak, valamint az alvállalkozói szerződések újrakötésének. Megkezdtük a beruházó által félbehagyott életvédelmi rendszerek rendbetételét. Több fejlesztést folytattunk és folytatunk értékteremtő céllal a jövőben is, amihez várjuk a lakóközösség segítségét és észrevételeit.

2016-ban pályázati felhívást kaptunk a szomszéd telken épülő társasház közös képviseleti és üzemeltetési feladatainak ellátására. A beadott pályázati anyagunk és referenciáink alapján a beruházó cég minket választott társasházkezelőnek. Társaságunk nem hirdeti magát, nem végez marketing tevékenységet. A szolgáltatásunk és munkánk alapján ajánlanak minket a tulajdonosok más társasházakba, ahol nincsenek megelégedve az aktuális üzemeltetővel. Ennek is köszönhetően az általunk kezelt ingatlanok száma mára már meghaladja a 1000 albetétet.

Célunk, élhető és minőségi környezetet biztosítani az általunk kezelt Társasházakban.

Hisszük, hogy “a társasházi lét nem csak a lakásajtón belüli mindennapokat jelenti…”